Over ons

We zijn een import- en distributiebedrijf van voornamelijk Japanse levensmiddelen. In 2007 is het bedrijf begonnen als een klein bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een groothandel met een klantenkring in heel de BeNeLux. Service en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden in ons bedrijf en deze hebben bijgedragen aan onze groei en ontwikkeling. Daarnaast denken wij mee met onze klanten hoe ze hun business kunnen innoveren en verbeteren. Voor onze klanten staat onze service en flexibiliteit erg hoog, dat resulteert ook doorgaans in een samenwerking op lange termijn.

Ons bedrijf werkt nauw samen met onze leveranciers om de kwaliteit van onze producten continue te verbeteren en om aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen. Momenteel zijn wij de exclusieve verkoper van een aantal hoog gewaardeerde merken, daarnaast bieden wij ook onze eigen huismerken. Onze huismerken staan uiteraard garant voor kwaliteit en concurrerende prijzen, wij nemen geen genoegen met minder!

We zijn een multinationaal bedrijf met medewerkers van verschillende achtergronden en culturen. Hetgeen een geweldige verrijking is en bijdraagt tot onze flexibiliteit en service gerichtheid. Ons team wordt gevormd door hardwerkende collega´s die elkaar respecteren en aanvullen, dat is een team waar je op kan bouwen!

foto_7-1
foto_5-1
slide2